Lesson Study 2018

Lesson Study: van enthousiasme naar succesvolle praktijk
Lesson Study NL organiseert op 8 mei 2018 in Utrecht voor de derde keer de landelijke Lesson Study-conferentie voor onderwijsprofessionals, met als titel ‘Lesson Study: van enthousiasme naar succesvolle praktijk.’

Lesson Study krijgt in Nederland steeds meer voet aan de grond. Op veel verschillende scholen voor zowel po, vo, mbo als ho zijn inmiddels docenten enthousiast geraakt voor Lesson Study, om zich op deze manier samen met collega’s te professionaliseren en het leren van hun leerlingen beter te begrijpen en te verbeteren.

Lees meer

Iets voor u?

5 redenen waarom u 8 mei 2018 moet reserveren in uw agenda:

  • U krijgt een compleet beeld van de actuele ontwikkelingen rond Lesson Study in Nederland en van de mogelijkheden voor toepassing in uw eigen onderwijspraktijk. De eerste keynote wordt verzorgd door Prof. dr. Jan Vermunt van de University of Cambridge, UK. Met zijn Cambridge team heeft hij zich gericht op de vraag hoe en waarom Lesson Study inwerkt op het leren van docenten. Daarnaast zal hij ingaan op culturele aspecten van Lesson Study in verschillende landen en culturen. De tweede keynote wordt verzorgd door dr. Aki Murata van de University of Florida, US. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.
  • U kunt kiezen uit praktische workshops, onderzoekspresentaties en presentaties van uitgevoerde lesson studies.
  • Er is aanbod voor zowel mensen zonder ervaring als met ervaring met Lesson Study.
  • U kunt uitgebreid netwerken met collega’s en experts.
  • U ontvangt een certificaat van deelname.

De conferentie

Wanneer?
8 mei 2018

Voor wie?
Onderwijsprofessionals uit PO, VO, MBO, HBO en WO, met en zonder ervaring met Lesson Study.

Locatie
Conferentiecentrum Domstad Utrecht

Kosten
€220,- reguliere deelnemer, €75,- docent in opleiding

Aanmelden