Praktisch

Aanmelden

U meldt zich aan voor de Landelijke Lesson Study-conferentie via onderstaande knop. Aanmelding kan vanaf maandag a.s. tot en met 30 april 2018, of totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

 

Meld je aan

 

Kosten

Deelnamefee voor de 3e Landelijk Lesson Study Conferentie: Tot 20 maart 2018 geldt het early bird-tarief van €175,-. Daarna geldt het normale tarief van €220,- per reguliere deelnemer en €75,- voor studenten/docenten in opleiding.

Verhindering / Annulering

Mocht u na inschrijving onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt u dit schriftelijk melden bij Suus Siekman (s.d.siekman@rug.nl). U kunt dan meteen de naam van een vervanger doorgeven. Dit kan tot en met 30 april 2018. Bij algehele annulering tot en met 8 april 2018 brengen wij u €25,- administratiekosten in rekening. Bij algehele annulering van 9 april tot en met 30 april brengen wij u €100,- administratiekosten in rekening. Daarna zijn de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Locatie: conferentiecentrum Domstad

De 3e landelijke Lesson Study conferentie vindt plaats in conferentiecentrum Domstad, Utrecht.

Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht
T: 030 – 29 27 777

 

Route

Domstad is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto en te voet vanaf Utrecht Centraal station. Vanwege wegwerkzaamheden kunt u het beste via Google Maps de snelste route op het moment zoeken.

Parkeren

  • De parkeerterreinen van de Jaarbeurs bieden volop parkeergelegenheid op loopafstand van de locatie (P1 ligt direct aan de overzijde van de Graadt van Roggenweg). Op de terreinen van de Jaarbeurs is een uitrijkaart te verkrijgen voor een dagtarief van € 16,- (of € 4,- per uur).
  • De goedkoopste optie voor parkeren is de P+R Westraven. Gelegen direct aan de A12, voldoende overdekte parkeergelegenheid en met de sneltram bent u in 10 minuten bij de locatie Domstad. De kosten hiervoor bedragen € 5,-. Meer informatie vindt u op de website goedopweg.nl.
  • Op het parkeerterrein van de locatie aan de achterzijde van ons pand, kunt u weliswaar gratis parkeren, maar is zeer beperkt ruimte. Daarbij geldt vol=vol.
  • In de wijk rondom de locatie is het betaald parkeren middels betaalautomaten (pinnen). De tarieven zijn door de gemeente bepaald en bedragen in 2017 € 3,58 per uur, € 24,96 voor een dagkaart (9.00 – 23.00 uur) en € 8,54 voor een avondkaart (19.00 – 23.00 uur).

Routebeschrijving openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station Utrecht

  • Lopend (ca. 10 minuten) uitgang Jaarbeursplein; dan Jaarbeurs aan de rechterzijde passeren, het parkeerterrein schuin oversteken volgens het kaartje. Bij de stoplichten de grote weg met sneltram oversteken, u ziet ons gebouw voor u in de zijstraat.
  • Met de sneltram bij halte Graadt van Roggenweg uitstappen, u ziet de locatie direct in de zijstraat ten westen van de halte.

 

 

Meld je aan