Opleiding procesbegeleider

In een Lesson Study cyclus doorloopt het team een cyclus van zes bijeenkomsten die worden begeleid door een procesbegeleider. De opleiding stelt u in staat op uw eigen-of een andere-,  school teams te begeleiden in hun vakdidactische professionalisering.

Voor wie?

De opleiding is geschikt voor docenten Primair, Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs  die geïnteresseerd zijn in een methode om de kwaliteit van de lessen te verbeteren. De opleiding is vooral geschikt voor docenten die al ervaring hebben in het begeleiden van teams, dan wel hier affiniteit mee te hebben. 

Inhoud en resultaat

De opleiding bestaat uit zes dagdelen en wordt daarna gevolgd door zes intervisiebijeenkomsten. De opleiding wordt verzorgt vanuit de Vrije Universiteit Amsterdam.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op vu.nl/lessonstudy.

Contact

Bent u geïnteresseerd in Lesson Study en wilt u weten wat het voor uw les, team of school kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor informatie of een vrijblijvend advies. Als u besluit met Lesson Study aan de slag te gaan, ontvangt u eerst een offerte op maat. Na opdrachtverlening gaan wij voor u aan de slag.

Vrije Universiteit Amsterdam
Tirza Bosma
Coördinator Lesson Study-VU
t.bosma@vu.nl
020 5985162
0611321199