De Nederlandse Lesson Study conferentie

Lesson Study NL organiseert jaarlijks een landelijke Lesson Study-conferentie voor onderwijs-professionals. Voor de conferenties nodigen wij toonaangevende en inspirerende keynote sprekers uit en bieden we een verscheidenheid aan workshops en presentaties aan uit zowel de onderwijs- als onderzoekspraktijk. 

De vijfde Nederlandse Lesson Study-conferentie zal worden georganiseerd in September 2020.

Lees meer

WALS 2019

Op 3 , 4 en 5 september 2019 organiseerde Lesson Study NL samen met de WALS de internationale Lesson Study-conferentie in Amsterdam: de WALS 2019, met als thema ‘Crafting Sustainable Pedagogies for Teaching and Learning’. Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking met de WALS! De conferentie was een groot succes. In totaal kwamen 750 deelnemers uit 46 landen naar de Johan Cruijff Arena.

Lesson Study conferentie

Lesson Study NL organiseert jaarlijks een conferentie bestemd voor lerarenopleiders, leraren, schoolleiders en onderzoekers die belangstelling hebben voor Lesson Study. Er zijn workshops voor professionals die net beginnen met Lesson Study en voor meer gevorderden. Elk jaar is er een internationale spreker die zijn of haar ervaringen met Lesson Study komt delen. De eerstvolgende conferentie is gepland voor September 2020. Hieronder vindt u verslagen van de eerder gehouden conferenties, inclusief de WALS die in 2019 door LessonStudyNL is georganiseerd.
Terugblik