Holland Dag op de WALS

Lesson Study NL organiseert jaarlijks een landelijke Lesson Study-conferentie voor onderwijsprofessionals. Voor de conferenties nodigen wij toonaangevende en inspirerende keynote sprekers uit en bieden we een verscheidenheid aan workshops en presentaties aan uit zowel de onderwijs- als onderzoekspraktijk. 

De vierde Nederlandse Lesson Study-conferentie zal plaatsvinden in een internationale omgeving! Van 3 tot 5 september 2019 komt de internationale conferentie van de World Association of Lesson Studies (WALS) namelijk naar de Johan Cruijff ArenA. De Nederlandse conferentie organiseren op 4 september 2019

we in samenwerking met deze conferentie onder de naam “Holland Dag”

Lees meer

WALS 2019

Op 3 , 4 en 5 september 2019 organiseert Lesson Study NL samen met de WALS de internationale Lesson Study-conferentie in Amsterdam: de WALS 2019, met als thema ‘Crafting Sustainable Pedagogies for Teaching and Learning’. Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking met de WALS! Ontwikkelingen kunt u volgen via twitter of via de website. Op de website kunt u ook uw e-mailadres achterlaten voor updates (het adres staat hieronder).

 


www.wals2019.com

WALS 2019

Wanneer?
Van 3 tot 5 september 2019


Locatie
Amsterdam

Kosten
zie hier het overzicht van de verschillende tarieven

Aanmelden