Holland Dag op de WALS

Lesson Study NL organiseert jaarlijks een landelijke Lesson Study-conferentie voor onderwijs-professionals. Voor de conferenties nodigen wij toonaangevende en inspirerende keynote sprekers uit en bieden we een verscheidenheid aan workshops en presentaties aan uit zowel de onderwijs- als onderzoekspraktijk. 

De vierde Nederlandse Lesson Study-conferentie zal plaatsvinden in een internationale omgeving! Van 3 tot 5 september 2019 komt de internationale conferentie van de World Association of Lesson Studies (WALS) namelijk naar de Johan Cruijff ArenA. De Nederlandse conferentie organiseren op 4 september 2019 we in samenwerking met deze conferentie onder de naam “Holland Dag”.Het programma voor deze dag vindt u hier.

Lees meer

WALS 2019

Op 3 , 4 en 5 september 2019 organiseert Lesson Study NL samen met de WALS de internationale Lesson Study-conferentie in Amsterdam: de WALS 2019, met als thema ‘Crafting Sustainable Pedagogies for Teaching and Learning’. Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking met de WALS! Ontwikkelingen kunt u volgen via twitter of via de website. Op de website kunt u ook uw e-mailadres achterlaten voor updates (het adres staat hieronder).

 

www.wals2019.com

Lesson Study conferentie

Wanneer?
3 , 4 en 5 september 2019


Locatie
Amsterdam, Johan Cruyff ArenA

Kosten
zie hier het overzicht van de verschillende tarieven

 

Aanmelden

Aanmelden gebeurt via de site van de WALS. Kies daar uit de opties de Holland dag

Aanmelden