Lesson Study conferentie 2019

Lesson Study NL organiseert jaarlijks een landelijke Lesson Study-conferentie voor onderwijsprofessionals. Voor de conferenties nodigen wij toonaangevende en inspirerende keynote sprekers uit en bieden we een verscheidenheid aan workshops en presentaties aan uit zowel de onderwijs- als onderzoekspraktijk. Met de conferenties willen wij u een compleet en actueel beeld geven van de recente ontwikkelingen, u de mogelijkheid geven te netwerken met Lesson Study-collega’s, en u geïnspireerd naar huis sturen met ideeën voor toepassing in uw eigen onderwijs- of onderzoekspraktijk.

Op 4 september 2019 wordt de landelijke conferentie gelijktijdig met de internationale conferentie georganiseerd in Amsterdam: de WALS 2019, met als thema ‘Crafting Sustainable Pedagogies for Teaching and Learning’. Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking met de WALS! 

Op deze gecombineerde conferentie bieden we een programma met prikkelende keynotes, inspirerende workshops en een antwoord op al uw vragen over Lesson study. Het programma kunt u hier vinden.

Ontwikkelingen kunt u volgen via twitter of via de website. Op de website kunt u ook uw e-mailadres kunt achterlaten voor updates (het adres staat hieronder).


 


www.wals2019.com